Σύσταση Γενικής Διεύθυνσης Συντονισμού και Διαχείρισης Θεμάτων Πολιτικού Προσωπικού.

Αθήνα 29-6-2019

Αριθμ. πρωτ.: 162

 

     Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με το προεδρικό διάταγμα υπ’ αριθ. 62, ΦΕΚ Ά 101, 18-06-2019, έγινε η σύσταση της Γενικής Διεύθυνσης Συντονισμού και Διαχείρισης Θεμάτων Πολιτικού Προσωπικού, κάνοντας πράξη ένα διαχρονικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας.

Περισσότερα...

Αξιοποίηση πολιτικού προσωπικού.

Αθήνα 19-5-2019
Αρ. πρωτ.: 159


    Στα πλαίσια των προσπαθειών της Ομοσπονδίας μας για την αξιοποίηση του Πολιτικού Προσωπικού, με απόφαση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα, όσον αφορά τη στελέχωση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού ( Γ.Δ.Ο.Ε.Σ.) από πολιτικούς υπαλλήλους.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τη Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας.

Αθήνα 21-2-2019

   Μετά από υποβολή σχετικών αιτημάτων, αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προέβη σε σειρά συναντήσεων με την πολιτική και φυσική ηγεσία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την προώθηση των θεμάτων που απασχολούν το Πολιτικό Προσωπικό.

Περισσότερα...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

                                                                     ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

     Μετά τις αρχαιρεσίες του 21ου Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2018, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού Υ.Δ.Τ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Περισσότερα...

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών 21ου Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.Π.Π. - Υ.Δ.Τ.

   Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 21ου Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.Π.Π. - Υ.Δ.Τ. που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2018 με την συμμετοχή αντιπροσώπων των πρωτοβάθμιων Συλλόγων απο όλη την Ελλάδα.
  
  Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 21ου Συνεδρίου

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου