ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜ. ΤΑΞΗΣ ΝΟΜ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΝΑΤ. ΚΑΙ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ.πρωτ.: 672
Αθήνα 6-10-2017

Κύριε Αρχηγέ,

Με απόφασή σας εγκρίνατε την καθημερινή μετακίνηση τριών πολιτικών υπαλλήλων, ειδικότητας προσωπικού καθαριότητας, από την υπηρεσία τοποθέτησής τους σε άλλες υπηρεσίες (εντός οικείας Διεύθυνσης) για ένα εξάμηνο, λόγω επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών.
Το παραπάνω γεγονός μας προκαλεί ανησυχίες και εύλογα ερωτήματα.
Το άρθρο 66 του ν. 3528/2007 όπως ισχύει, περιγράφει την δυνατότητα μετακίνησης του προσωπικού και αναφέρεται στην προηγούμενη εκδήλωση επιθυμίας μετακίνησής του σε συγκεκριμένη οργανική μονάδα. Σίγουρα δεν υπονοεί την καθημερινή μετακίνησή του σε διαφορετικές οργανικές μονάδες, πόσο μάλλον σε δύο την ίδια ημέρα, σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.
Εξ όσων γνωρίζουμε καμία από τις συναδέλφους δεν έχει εκδηλώσει επιθυμία μετακίνησής της σε άλλες υπηρεσίες.

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΜ. ΔΙΑΜ. ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΤ. ΚΑΙ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 8/10/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια των εθιμοτυπικών πρώτων επαφών , αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Νομ. Διαμ. Αθηνών Ανατ. και Δυτ. Αττικής, συναντήθηκε με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου μας.
Ειδικότερα, από 19 έως και 21 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους:

Περισσότερα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Υ.Δ.Τ.

2-8-2017 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Εργαζομένων της Γ.Γ.Π.Π., μετά τις οχλήσεις και τα παράπονα που δέχθηκε από πολλούς συναδέλφους (συμπεριλαμβανομένης της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την 1/8/2017  και κατόπιν εκτίμησης της συνολικής κατάστασης στην Υπηρεσία, θα ήθελε να εκφράσει την ανησυχία του και τον έντονο προβληματισμό του για:
1.    Τις αποφάσεις μετακινήσεων των πέντε συναδέλφων, με άμεση συνέπεια την υποστελέχωση τμημάτων της Υπηρεσίας, οι οποίες θεωρούμε ότι πραγματοποιήθηκαν χωρίς να υπάρχει κάποια πραγματική υπηρεσιακή ανάγκη. Πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους εργασιακές αλλαγές πρέπει να γίνονται σε πνεύμα συνεννόησης ώστε να μην προκαλείται ο αιφνιδιασμός και η διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας καθώς και να μην επιδεινώνεται το ήδη επιβαρυμένο κλίμα που επικρατεί στην υπηρεσία αλλά και γενικότερα στον βαλλόμενο επαγγελματικό μας βίο. Κυρίως όμως επισημαίνουμε ότι πρέπει να γίνονται κατόπιν συζήτησης πρώτα και κύρια με τον ενδιαφερόμενο υπάλληλο (άρθρο 6, παρ.1&2 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας - Ν. 2690/1999), πρακτική που δεν φαίνεται να ακολουθήθηκε με βάση τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο ΔΣ.

Περισσότερα...

Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Υ.Δ.Τ. Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τρίπολη 24-10-2016
Αρ. πρωτ.: 7/2016

 

 Δωρεά από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο.

 
 
 Με μεγάλη μας χαρά την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 υποδεχθήκαμε στο σπίτι μας στην Αρχαία Κόρινθο τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο κ. Αδαμάντιο Μητρόπουλο, συνοδευόμενο από τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας καθώς και εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Περισσότερα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π.Υ. ΕΛ.ΑΣ. , Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

                                              Προς
                                              Τα αξιότιμα μέλη του Συλλόγου,


 Συναδέλφισσες  και Συνάδελφοι,
 
 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Μακεδονίας Θράκης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας του 2016, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00, στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 326).
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς.

                                             Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας

          ΠΑΝ. ΦΙΤΖΙΟΣ                                         ΣΤΕΡΓ. ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ


Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμιων Συλλόγων