Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ , Π.Σ. Μακεδονίας - Θράκης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
(ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ )
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 ΤΗΛ. 2310 559103 , 2310 388645
FAX 2310-559103
Τ.Κ. 54-121 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
                                                                                                                                                                                                                    ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: 20
                                                                                                                                                                                                Θεσσαλονίκη 30 Απριλίου 2015
                                                                                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ,                                                                                                                        ΜΕΛΗ ΜΑΣ
  Συναδέλφισσα-Συνάδελφε,
  Σε καλούμε στην Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαίου 2015 ώρα 13.00 – 18.00 , στο Αμφιθέατρο του Αστυν. Μεγάρου Θεσ/νίκης (Μοναστηρίου 326) , με θέματα :

Α) Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγ. Επιτροπής
  Β) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγ. Επιτροπής
  Γ)  Εκλογή Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία και την ΑΔΕΔΥ Θεσ/νίκης.
   Είναι απόλυτα βέβαιο ότι , για την  επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουμε ως Πολιτικό Προσωπικό , απαιτείται η ενεργός συμμετοχή όλων μας στις διαδικασίες Γεν. Συνελεύσεων κλπ, προκειμένου με την ανταλλαγή απόψεων-θέσεων καταλήξουμε  στην υλοποίηση των επιδιώξεών μας.
   Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
   Εάν επιθυμείς να βάλεις υποψηφιότητα για Δ. Συμβούλιο, Ελεγκ. Επιτροπή, Αντιπ/πος για Ομοσπονδία και ΑΔΕΔΥ Θεσ/νίκης, θα πρέπει μέχρι την  Παρασκευή  15 Μαίου  2015, ώρα 13:00΄ να καταθέσεις σχετική Δήλωση υποψηφιότητας στον Πρόεδρο του Συλλόγου ΦΙΤΖΙΟ Παναγιώτη τηλ. 6973690358 και τον Αντιπρόεδρο ΓΕΩΡΓΑΛΗ Στέργιο  τηλ. 6973715562   .
   Για την Εκλογική διαδικασία να έχεις μαζί σου απαραίτητα , ταυτότητα και το Βιβλιάριο Υγείας.
   Συναδέλφισσα - Συνάδελφε, η παρουσία σου στην Γεν. Συνέλευση είναι απολύτως απαραίτητη, πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείς θετικά στο κάλεσμά μας.-

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ