Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Υ.Δ.Τ. Περιφερ. Πελοποννήσου.

Αλ. Σούτσου 29 & Σαχτούρη
                                                                                                                                                                                                             Τ.Κ. 22 100 – ΤΡΙΠΟΛΗ
                                                                                                                                                                                                                 ΤΗΛ. 2710 – 230523                                                                                                                                                                                                            Τρίπολη, 2 Απριλίου 2015
                                                                                  ΕΥΧΕΣ