Συνάδελφοι με προσφορά στη τέχνη και τον αθλητισμό.

Αρ. πρωτ.: 43
Αθήνα 22-9-2015

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξε το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στις 11-9-2015, με την διοργάνωση της έκθεσης εικαστικών Ελλήνων

Αστυνομικών με τίτλο ‘’Αστυνομία και εθελοντισμός στη σύγχρονη εποχή’’, που πρωτοπόρα όπως πάντα κατέδειξε την ουσιαστική προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. στον τομέα του πολιτισμού.
  Η διοργάνωση της εκδήλωσης και η συμμετοχή ήταν υψηλού επιπέδου γεγονός που αντανακλά το ενδιαφέρον, αλλά και τις δυνατότητες του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας σε ένα χώρο προνομιακό για άλλες κοινωνικές ομάδες.
  Στην πρόσκληση η Ομοσπονδία μας ανταποκρίθηκε και η παρουσία του Προεδρείου είχε στόχο να παροτρύνει και να αποδώσει τα εύσημα στους διοργανωτές και τους δημιουργούς.
  Μεταξύ των δημιουργών και οι συναδέλφισσες  Πολιτικοί Υπάλληλοι, ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ  Ροζαλία από την Δ/νση Ασφάλειας Αττικής και ΜΠΟΥΖΑΚΗ  Μαρία από την Δ/νση Οικονομικών του ΑΕΑ.
  Τέτοιες πρωτοβουλίες αναβαθμίζουν και διαχέουν το κύρος της ΕΛ.ΑΣ.  στο κοινωνικό σύνολο.
  Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την συναδέλφισσα Πολιτική Υπάλληλο ΒΑΣΑΡΜΙΔΟΥ Μαρίνα για την προσφορά της στον τομέα του Αθλητισμού, προς τιμή της οποίας οργανώθηκαν στις 7-6-2015 στην Ιεράπετρα, οι Παγκρήτιοι αγώνες στίβου ‘’ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2015’’. Εκτενή παρουσίαση έγινε στο Περιοδικό ‘’ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ’’ στο τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου.
  Να ευχηθούμε καλή συνέχεια και επέκταση των δραστηριοτήτων που προβάλλουν τις δεξιότητες και ικανότητες όσων δεν γεννήθηκαν να τηρούν μόνο το νόμο και την τάξη, ακόμα και με τη ζωή τους, αλλά επειδή μπορεί ταυτόχρονα με παρόμοιες δράσεις να χαρίζουν χαμόγελα και ελπίδα.

ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΜΑΣ

                                                                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                                        Ο Πρόεδρος                                                Η Γεν. Γραμματέας

                                                     Γεώργιος Κολοβός                                       Μαργαρίτα Κολοβού                 
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου