ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αρ. πρωτ.: 87
Αθήνα 3-10-2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,
  
  Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 από τις 08:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιηθούν  στην Αθήνα, Λεωφόρο Μεσογείων 96 (πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.), οι εκλογές για την ανάδειξη των δύο αιρετών εκπροσώπων των μονίμων πολιτικών υπαλλήλων και των δύο αιρετών εκπροσώπων για τους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) πολιτικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στο πενταμελές Υπηρεσιακό συμβούλιο.


  Οι συνάδελφοι από τις περιφερειακές υπηρεσίες εκτός Αττικής ψηφίζουν με αλληλογραφία και θα πρέπει οι φάκελοι να έχουν παραδοθεί στην εφορευτική επιτροπή πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών (5-11-2016).
   Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές είναι υποχρεωτικές και ιδιαίτερα σημαντικές για τον καθένα από εμάς, αφού οι δύο αιρετοί εκπρόσωποί μας στο Υπηρεσιακό συμβούλιο ψηφίζουν για ζητήματα που μας αφορούν (μεταθέσεις, αποσπάσεις, προαγωγές, πειθαρχικά και άλλα).
   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, που εκπροσωπεί με τους πρωτοβάθμιους συλλόγους της το μόνιμο και Ι.Δ.Α.Χ. προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. , του Π.Σ. και της Γ.Γ.Π.Π. , στηρίζει τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου με την επωνυμία ‘’ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ’’.
   Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις εκλογές για την καλύτερη εκπροσώπησή μας στο Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό συμβούλιο.
    


  ΠΡΟΣ: Συλλόγους - Μέλη μας

 

                                                                                                              Για το Δ.Σ.

                                                           Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γενική Γραμματέας


                                                      Γεώργιος Κολοβός                                                                  Μαργαρίτα Κολοβού


Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου