Διαγραφή του Συλλόγου Νοτιοδυτικής Ελλάδας απο Μέλος της Ομοσπονδίας.

                                                                                                                                                                                                                              Αθήνα 19-11-2021  

     
        Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (νυν Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη), κατά τη συνεδρίασή του στις 22-10-2021, αποφάσισε τη διαγραφή του πρωτοβάθμιου Συλλόγου - Μέλους της με την επωνυμία «Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος» με έδρα την Πάτρα.

         Η παραπάνω απόφαση προέκυψε μετά από παρασκηνιακές δράσεις του Δ.Σ. του συγκεκριμένου Συλλόγου, και κυρίως του Προέδρου, με τις οποίες μεθοδεύτηκε σκόπιμα η καταστρατήγηση της συνδικαλιστικής ιεραρχίας, των καταστατικών διατάξεων της Ομοσπονδίας μας, αλλά και των ομόφωνων αποφάσεων που ελήφθησαν στο 21ο Συνέδριό μας. 
        Με πρωτοφανείς και ιδιοτελείς ενέργειες, αντιτιθέμενοι ακόμα και στις ομόφωνες αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ, επιχείρησαν να απαξιώσουν τους άλλους Συλλόγους - Μέλη μας και να πλήξουν την ενότητα και τη συνοχή της Ομοσπονδίας μας, την οποία με ευλάβεια και πνεύμα αλληλεγγύης προστατεύουν όλοι οι Σύλλογοι και οι συνάδελφοί μας, από το 1986 που συστάθηκε, μέχρι σήμερα.
        Απέναντι σε αυτούς που καταπάτησαν την συνδικαλιστική και συναδελφική δεοντολογία και που θυσίασαν στο βωμό των προσωπικών τους επιδιώξεων το συμφέρον του συνόλου του πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου μας εν γένει, δηλώνουμε απερίφραστα ότι, αν και συνεχίζουμε να στηρίζουμε με ειλικρίνεια το συμφέρον και τον δίκαιο αγώνα κάθε συναδέλφου στη Νοτιοδυτική και τη Στερεά Ελλάδα, όπως κάνουμε σε όλη τη χώρα, δεν θα ανεχθούμε, σε βάρος του πολιτικού προσωπικού, όμοιες συμπεριφορές.
        Ευχόμαστε από καρδιάς, άλλη σύνθεση του Δ.Σ. του ανωτέρω Συλλόγου να προβεί σε όλες τις αναγκαίες, καταστατικές και μη, ενέργειες, ώστε να επανέλθει η νομιμότητα και το χαμένο κύρος του, προκειμένου να ξαναβρεί την ομότιμη θέση που του αξίζει στο πλευρό των άλλων Συλλόγων - Μελών μας. Μέχρι τότε, οι μεγαλοϊδεάτες αρχιτέκτονες του «παραγοντισμού», ας γνωρίζουν ότι οι προσωπικές τους ατζέντες παραπέμπονται στις «ελληνικές καλένδες»…

 

                                                                                                                      Για το Δ.Σ.

 

                                                                            Ο  Πρόεδρος                                                     Ο Γενικός Γραμματέας

                                                                      Γεώργιος  Κολοβός                                                    Παύλος  Μαυρίδης

 

                                                            


Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου