ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αρ. πρωτ.: 104
Αθήνα 8-3-2017

Παρά το γεγονός ότι η ομοιογένεια της ΕΛ.ΑΣ. αποτελούσε και αποτελεί θεμελιώδη στόχο για την αποτελεσματική της λειτουργία, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ένταξης των πρώην δημοτικών αστυνομικών, με δισυπόστατη απεικόνιση αυτής, σε πολιτικό προσωπικό και σε ειδικούς φρουρούς της ΕΛ.ΑΣ.

Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους νέους συναδέλφους που επέλεξαν την ένταξή τους στο πολιτικό προσωπικό, καλώντας τους να εγγραφούν στα πρωτοβάθμια σωματεία μας, προσδοκώντας και επιδιώκοντας καλή συνεργασία και συμμετοχή για την επίλυση των κοινών μας προβλημάτων. Παράλληλα, ευχόμαστε σε εκείνους που έκαναν διαφορετική επιλογή να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους.

ΠΡΟΣ: Συλλόγους - Μέλη μας

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Η Γενική Γραμματέας

Γεώργιος Κολοβός                                                Μαργαρίτα Κολοβού